Acest site foloseşte cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor, conform informaţiilor detaliate prezentate în pagina Politica de confidenţialitate.

Sunt de acord Mai multe detalii

Finantare prin credit auto pentru automobile fara TVA

Credit Automobile este o firma specializata in vanzarile de masini in rate prin credit auto, personalizat in functie de posibilitatile tale de investitie.

Suntem consultanti specializati in intermedierea obtinerii creditelor auto si iti asiguram servicii profesionale pentru achizitia masinii dorite.

Acte necesare – Doar buletin si adeverinta de venit

Persoanele fizice care colaboreaza cu Credit Automobile isi pot achizitiona o masina in rate, prin intermediul programelor personalizate de finantare credit auto.

Firma noastra a consolidat de-a lungul timpului parteneriate de incredere cu diferite institutii bancare specializate pentru a facilita si simplifica la maxim procesul de achizitie pentru numeroase modele de masini performante.

Consultantii Credit Automobile preiau solicitarile clientilor, le transmit mai departe institutiilor bancare, iar dupa evaluarea acestora, clientii primesc variante disponibile de acreditare si cel mai bun plan de esalonare a ratelor rambursabile.

Ce implica un credit auto pentru achizitionarea masinilor in rate?

La achizitia unei masini, clientii pot achita integral cu resursele financiare personale sau pot aplica pentru obtinerea unei variante de finantare. In cazul persoanelor fizice, singura posibilitate de finantare disponibila este creditul auto.

Credit Automobile vizeaza facilitarea procesului de acordare a creditelor auto, oferind clientilor solicitanti:

 • Promptitudinea raspunsului – Maxim 24 ore!
 • Programe de plata personalizate precum si mai multe optiuni de colaborare cu institutii bancare specializate – BNP Paribas, BRD Sogelease, Banca Transilvania, Raiffeisen, Garanti.
 • Companiile de creditare auto genereaza propunerile de credit auto pentru produsul ales si conform cerintelor clientilor (perioada contractuala preferata, valoarea imprumutului etc).

Avantajele parteneriatului cu Credit Automobile

Soferii pasionati de performanta si pentru care siguranta auto este importanta, sunt invitati sa acceseze parcul auto al companiei ROMBRAC LIDER LOGISTIC din orasul Galati sau sa acceseze parcul auto online.

Poti alege dintr-o varietate de marci si modele, in functie de necesitatile tale, posibilitatile de investitie si preferinte personale, tehnice si estetice (motorizare, consum, dotari, culoare, etc).

Credit Automobile comercializeaza automobile performante la preturi accesibile. Din dorinta de a surprinde clientii cu posibilitati financiare limitate, consultantii firmei noastre intermediaza procesul de finantare prin credit auto.

Toti clientii nostri ne sunt parteneri in conditii optime de siguranta si beneficiaza de sisteme de rate competitive, pentru a conduce masina dorita.

Credit pentru automobile – Conditii de finantare

Pasii de parcurs, pentru persoanele fizice care opteaza pentru achizitia unui automobil din parcul auto din orasul Galati al companiei ROMBRAC LIDER LOGISTIC, sunt:

 • Transmiterea solicitarii catre consultantii Credit Automobile;
 • Facilitarea documentelor necesare: act de identitate, adeverinta de venit si completarea formularelor tipizate;
 • Un avans cuprins intre 10 – 50% din suma totala a masinii – Dupa aprobare, societatile bancare specializate acorda firmei Credit Automobile, tu devenind proprietarul masinii cu drepturi depline;
 • Perioada contractuala este cuprinsa intre 12 – 60 de luni, perioada in care vei achita ratele rambursabile.

Avantajele unui credit auto

 • Beneficiarul masinii achizitionate prin credit auto este proprietarul masinii din momentul in care aceasta intra in posesia lui, comparativ cu alte forme de finantare care nu acorda aceasta optiune, clientii fiind doar utilizatori pana la incheierea contractului.
 • Perioada contractuala a creditului auto este stabilita de la inceput intre clienti si societatile bancare specializate, clientii putand sa rambursese anticipat valoarea ramasa a creditului, inainte de data incheierii contractului, in conformitate cu legea in vigoare, prevederile institutiei partenere si clauzele mentionate in contract.
 • Documentatia transmisa institutiilor financiare specializate este simplificata, raspunsul este acordat rapid, tranzactiile fiind efectuate in scurt timp, consultantii Credit Automobile asumandu-si in totalite responsabilitatea pentru toate acestea.
 • Clientii nu sunt nevoiti sa cerceteze pe cont propriu conditiile si regulile acestor institutii care aproba creditele auto, iar consultantii Credit Automobile intermediaza absolut toate informatii si detaliile aferente achizitiei.

Consultanta specializata pentru finantarea de tip credit auto pentru persoane fizice

Firma Credit Automobile opereaza ca intermediar autorizat si asigura persoanelor care doresc sa achizitioneze una dintre automobilele disponibile servicii complete de consultanta pe toata durata procesului de achizitie si servicii de finantare integrate.

Serviciile de consultanta includ:

 • Recomandarea automobilului potrivit conform bugetului si preferintelor;
 • Asigurarea oricarei masini la comanda;
 • Preluarea solicitarii pentru credit auto si intermedierea intre client si institutiile financiare specializate;
 • Predarea la cheie a masinii cu transportul inclus (gratuit!), revizie efectuata si garantie inclusa.

Pentru mai multe informatii suna la: 0752 84 17 71

book ghostwriting services by pros