Acest site foloseşte cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor, conform informaţiilor detaliate prezentate în pagina Politica de confidenţialitate.

Sunt de acord Mai multe detalii

Transparenta si credibilitate marca Credit Automobile

Credit Automobile este una dintre principalele optiuni pentru soferii care vor sa achizitioneze o masina rulata, nepurtatoare de TVA.

Colaborarea cu Credit Automobile e sinonima cu serviciile unor profesionisti, care au abilitatea de a identifica necesitatile reale ale clientilor, de a le recomanda acestora optiunile disponibile si conditiile optime de finantare.

Parteneriatele consolidate cu firmele bancare specializate pentru creditarea persoanelor fizice determina experienta unei tranzactii avatajoase.

Beneficiaza de:

Organizare exceptionala

Reprezentantii firmei Credit Automobile asigura mai multe departamente organizate si orientate catre client.

Punctele cheie ale parteneriatului dintre client si Credit Automobile sunt: amabilitatea, profesionalismul si claritatea detaliilor furnizate.Consultanti specializati pentru fiecare departament

Desi familiarizati cu toate aspectele si etapele procesului de achizitii masini, reprezentantii Credit Automobile sunt impartiti pe mai multe departamente interconectate.

Serviciile sunt ireprosabile: echipa de diagnoza auto comunica starea tehnica catre consultantii financiari care intermediaza procesul de acordare credit auto, prin inaintarea dosarului de solicitare catre institutiile financiare partenere.

Dedicare permanenta pentru noi solutii

Zilnic sunt incheiate contracte de vanzare masini rulate prin credite auto intermediate de specilistii echipei de consultanta financiara.

Consultantii Credit Automobile sunt preocupati de problemele intampinate de catre clientii care doresc achizitionarea unei masini in rate.

Mai ales in cazul clientilor care s-au confruntat in trecut cu conditii de imprumut financiar neclare si experiente anterioare in care care posibilitatile de finantarea erau incerte.

Pasionati de confortul clientilor nostri si de automobile performante la preturi accesibile, toate aceste probleme isi gasesc intotdeauna rezolvare cand accesati serviciile Credit Automobile

Credit Automobile – Un proiect de viitor dedicat romanilor

Credit Automobile, detine unul dintre cele mai importante parcuri auto, in orasul Galati, din Romania.
In cadrul acestui parc auto sunt disponibile numeroase modele si marci de automobile la preturi low-cost.
Serviciile firmei sunt accesate zilnic de romanii care solicita cu precadere beneficii calitative, in privinta posibilitatilor de finantare, si automobile performante.

Care este responsabilitatea ta?

Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi in privinta solicitarii tale pentru credit auto pentru un anumit automobil.
Iti trebuie doar actul de identitate, o adeverinta de venit si sa completezi anumite chestionare tipizate.

Care este responsabilitatea noastra?

Consultantii nostri se ocupa de:

• Predarea dosarului de solicitare;
• Confirmarea deciziei de aprobare a societatii bancare partenere;
• Explicarea concisa a ratelor periodice;
• Finalizarea si semnarea contractului.

Livrare gratuita in Romania – Masina ta preferata direct la adresa ta

Toate masinile existente in parcul auto din orasul Galati pot fi vizualizate si prin intermediul parcului auto online.
Orice model ati alege, masina rulata este verificata inainte de comercializare, primeste garantie si certificat de buna functionare, este predata la cheie si livrata, gratuit.

book ghostwriting services by pros